Καλώς Ήλθατε - houseservice.gr 


Με μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο της επισκευής κτιρίων, η HOUSE SERVICE φροντίζει ήδη από το 1988 να εκπληρώνει τις επιθυμίες σας, με κύριο στόχο την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις αποκαταστάσεις βλαβών και συντήρηση κτιρίων. Ηλεκτρολογικά επισκευές εγκαταστάσειςΥδραυλικά επισκευές εγκαταστάσεις.  Αποφράξεις αποχετεύσεωνΕπιισκευες οικιακές και επαγγελματικές συσκευές.

Επίσης λειτουργεί το πρωτοποριακό τμήμα Φροντίδας Κτιρίων, Επισκευών κτιρίων Ιερών Ναών και διατηρητέων, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της ολοκληρωμένης φροντίδας οικοδομημάτων, εξυπηρετώντας όλη την Ελλάδα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που ποικίλλουν από υπηρεσίες. 

Επισκευών κτιρίων Ιερών Ναών και διατηρητέων, επισκευές σκυροδέματος, μπαλκονιών, επιχρισμάτων (σοφάδων), αναπαλαιώσεις πέτρινων κτισμάτων,  επισκευές κεραμιδιών, ενισχύσεις, ανθρακοϋφάσματα, τσιμεντενέσεις, υδροβολές, αμμοβολές, ανακαινίσεις διαρρυθμίσεις εσωτερικών - εξωτερικών χώρων, σκαλωσιές  μεταλλικές (ικριώματα), ανυψωτικά μηχανήματα,  μονώσεις, θερμομονώσεις ταρατσών, θερμομόνωση τοίχων εσωτερικά και εξωτερικά,  χρωματισμοί (βαψίματα η ελαιοχρωματισμοί)ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων.

Η εμπειρία μας, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η πενταετής εγγύηση που δίνουμε σας εγγυώνται για το αποτέλεσμα. Η ανάθεση οποιασδήποτε εργασίας επιθυμείτε θα είναι για μας το κίνητρο μιας τέλειας συνεργασίας μαζί σας.
 Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικα επισκευες εγκαταστάσεις- Υδραυλικά επισκευές εγκαταστάσεις - Αποφράξεις αποχετεύσεων

Επιλύουμε αποτελεσματικά ζητήματα ηλεκτρολογικά, υδραυλικά αποφράξεις και επισκευάζουμε οικιακές και επαγγελματικές συσκευές.
Ηλεκτρολογικά | Υδραυλικά | Αποφράξεις | Επισκευές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

Κτίρια επισκευή - Φροντίδα κτιρίων -Επισκευές προσόψεων

Το Τμήμα της επισκευής κτιρίων (Φροντίδας Κτιρίων) της HOUSE SERVICE, δραστηριοποιείται στο χώρο της ολοκληρωμένης φροντίδας οικοδομημάτων, ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων, σε όλη την Ελλάδα.

Εκκλησίες επισκευή- Φροντίδα Ιερών ναών και διατηρητέων

Το Τμήμα της επισκευή Εκκλησιών και διατηρητέων (Φροντίδας ναών και διατηρητέων) της HOUSE SERVICE, δραστηριοποιείται στο χώρο της ολοκληρωμένης φροντίδας οικοδομημάτων, ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων, σε όλη την Ελλάδα.

Ρωγμές οπλισμού - Ρωγμές οπλισμού (Μπετόν Σιδήρου) - Μπαλκόνια επισκευή - Επισκευές στα στηθαία των εξωστών (μπαλκόνια)

H HOUSE SERVICE μπορεί να σας βοηθήσει προσφέροντας επισκευές αντιδιαβρωτικής προστασίας σε οπλισμένο σκυρόδεμα από ανεπαρκή επικάλυψη οπλισμού με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρηγματώσεων και ενανθράκωση του σκυροδέματος.

Στατικότητα κτιρίων - Δομητική, ανθρακοελάσματα, ελκυστήρες - Ανθρακοϋφάσματα Υαλοϋφάσματα - Ενισχύσεις με οπλισμό - Gunite (Εκτοξευόμενο σκυρόδεμα)

Η HOUSE SERVICE μπορεί να αποκαταστήσειοποιοδήποτε πρόβλημα στατικότητας παρουσιάζει το κτίριο σας, από Σύνθετα Συστήματα Ενισχύσεων.  Δομητική Ενίσχυση  από Ανθρακοελάσματα, υψηλής Απόδοσης Ινωπλισμένα Πολυμερή (ΙΩΠ) – Ενισχύσεις με οπλισμό - Gunite (Εκτοξευόμενο σκυρόδεμα).

Ρωγμές Κατασκευαστικές - Ρωγμές στο Σοφά - Επισκευή επιχρισμάτων (σοφάδων)

Η HOUSE SERVICE μπορεί να αποκαταστήσει τις κατασκευαστικές ρωγμές,  ρωγμές στο Σοφά  που δημιουργούνται μεταξύ φέροντος οργανισμού και τοιχοποιίας , καθώς και να επισκευάσει αποσαθρωμένα επιχρίσματα (σοφάδες).

Υδροβολή - Αφαίρεση Ρύπων - Αμμοβολή υδροαμμοβολή

H HOUSE SERVICE προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα καθαρισμού γενικά επιφανειών, με σύστημα υδροβολής μπορεί να αφαιρέσει με ασφάλεια ρύπους και υλικά όπως, σημάδια, κόλλες, αυτοκόλλητα, χρώματα, μαστίχες, λάσπη, ασβέστη, Graffiti κτλ. Αμμοβολή για καθαρισμό ενός μέρους ή του συνόλου μίας επιφάνειας με την τεχνική ρίψης άμμου με την πίεση αέρα. Υδροαμμοβολή με την τεχνική ρίψης άμμου με πίεση νερου, για καθαρισμό πέτρινων παραδοσιακών κατοικιών, εκκλησιών κτλ.

Κεραμίδια - Επισκευή στεγανοποίηση κεραμοσκεπών ναών και διατηρητέων Κεραμίδια - Τοποθέτηση νέων κεραμιδιών σε ναούς με κονίαμα (επικεράμωση κολυμβητή) Κεραμίδια - Κεραμοσκεπή με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου, με ξυλιά η σε μπετόν

H HOUSE SERVICE προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα επισκευής στεγανοποίηση κεραμοσκεπών ναών και διατηρητέων, τοποθέτηση νέων κεραμιδιών σε ναούς και παραδοσιακά κτίσματα με κονίαμα (επικεράμωση κολυμβητή) η με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου, με ξυλιά η σε μπετόν.

Ελαιοχρωματισμοί Χρωματισμοί μονώσεις τοιχοποιίας (Βαψίματα)

H HOUSE SERVICE μπορεί να αναλάβει τον πλήρη χρωματισμό (ελαιοχρωματισμό), μόνωση Τοιχοποιίαςτου κτιρίου σας, του ιερού ναού η του διατηρητέου, σε συνδυασμό με σταθερή μόνωση και γενική ανακαίνιση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του.

Αναπαλαιώσεις πέτρινων κτισμάτων - Αναπαλαιώσεις εκκλησίων Εκκλησίες επισκευή μνημεία και διατηρητέαΑντιμετώπιση ανοδικής Υγρασίας - Αδιαβροχοποίηση πέτραςΡητινενέσειςΤσιμεντενέσεις

H HOUSE SERVICE μπορεί να αναλάβει στον τομέα αναπαλαίωσης πετρόχτιστων επιφανειών, επανεμφάνισης & αρμολόγησης. Καθαρισμός με υδροπλυστικό (υδροβολή) υψηλής πίεσης με χρήση ζεστού νερού και ειδικών καθαριστικών υγρών. Αντιμετώπιση ανοδικής Υγρασίας. Αδιαβροχοποίηση πέτρας. Ρητινενέσεις. Τσιμεντενέσεις.

Μόνωση, (Γενικά μονώσεις)- Υγρομόνωση Θερμομόνωση σε δώματαΗχομόνωση - Roof gardenΜπαλκονιώνΥπογείων - Φρεατίων ανελκυστήρωνΠισίναςΔεξαμενών - μπάνιων – WC - Εξωτερική  θερμομόνωση τοίχων - Εσωτερική Θερμομόνωση τοίχων

H HOUSE SERVICE μπορεί να αναλάβει, την προστασία της κατασκευής, από θερμότητα, ήχο, υγρασία, σε καθημερινούς όρους, λέμε μόνωση, θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγάνωση κ.τ.λ.

Ανακαινίσεις διαρρυθμίσεις εσωτερικών χώρων- Γυψοσανίδες

Η HOUSE SERVICE αναλαμβάνει κατασκευές, εγκαταστάσεις, επισκευές, (ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, θέρμανση, κλιματισμός, δάπεδα, πλακάκια, είδη υγιεινής), διαμόρφωση των χώρων από γυψοσανίδες ή άλλα δομικά υλικά, κουφώματα και χρωματισμούς, που πληρούν τις απαιτήσεις σας για κατασκευές υψηλής ποιότητας.

Σκαλωσιές μεταλλικές Ικριώματα - Ανυψωτικά καλαθοφόροι γερανοί, δάπεδα εργασίας, ηλεκτρικά αναβατόρια και κρεμαστά

Η HOUSE SERVICE αναλαμβάνει εργασίες με καλαθοφόρους γερανούς  δάπεδα εργασίας ηλεκτρικά, κρεμαστά, κτλ. Και για ενοικίαση. Έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει δύσκολες θέσεις εργασίας σε οποιοδήποτε χώρο.  Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών, να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Η HOUSE SERVICE δίνει πενταετή εγγύηση για τις υπηρεσίες φροντίδας κτιρίων που προσφέρει.

Η εμπειρία μας, ο κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός και η σωστή εφαρμογή των υλικών που επιλέγουμε, μπορούν να εγγυηθούν για το αποτέλεσμα. Η επιτυχία και η υπερηφάνεια για τη δουλειά μας, πηγάζει από τη δική σας αποτελεσματική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

 
 

Copyright Maintained & Hosted by WEBMAN Internet Services